Марината с червено вино

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
186
25/10/2019
"Най-лесната марината, която гарантира всеки път превъзходен вкус на месото и ястията, приготвени с него "
Приготвяне10 мин.
Готвене3 мин.
Общо13 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо245
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се смилат. Заливат се с вода и се прибавят оцетът и виното.

Прибавят се и подправките, предварително стрити или счукани. Сместа се вари 2-3 минути.

Подготвеното пилешко месо се залива с приготвената марината с червено вино и престоява 24 часа, като е хубаво на всеки 6 часа да се обръща.

Стъклена купичка диаметър 6 см-23%
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
2.00 лв.
1.54 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар