Марината с червено вино

25/10/2019
"Най-лесната марината, която гарантира всеки път превъзходен вкус на месото и ястията, приготвени с него "
Приготвяне10 мин.
Готвене3 мин.
Общо13 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо87
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се смилат. Заливат се с вода и се прибавят оцетът и виното.

Прибавят се и подправките, предварително стрити или счукани. Сместа се вари 2-3 минути.

Подготвеното пилешко месо се залива с приготвената марината с червено вино и престоява 24 часа, като е хубаво на всеки 6 часа да се обръща.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар