Марината с червено вино

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
25/10/2019
"Най-лесната марината, която гарантира всеки път превъзходен вкус на месото и ястията, приготвени с него "
Приготвяне10 мин.
Готвене3 мин.
Общо13 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо224
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се смилат. Заливат се с вода и се прибавят оцетът и виното.

Прибавят се и подправките, предварително стрити или счукани. Сместа се вари 2-3 минути.

Подготвеното пилешко месо се залива с приготвената марината с червено вино и престоява 24 часа, като е хубаво на всеки 6 часа да се обръща.

Комплект изискани стъклени сосиери 2 бр.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Комплект изискани стъклени сосиери 2 бр.
8.00 лв.
Виж ››

Има само един начин гостите ви да оценят соса, който сте приготвили, подобаващо и той е да го поднесете в тези стъклени сосиери.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар