Мариновано сирене със свежи подправки

АнабелАнабел
Ветеран
495
2k
937
204
14/10/2019
"За десет минути ще го приготвите, ама ще трябва да се почакате цели пет дни, докато се маринова до съвършенство "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 707
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За мариноване освен краве сирене може да се използва и друг вид-козе, овче, стига да е твърдо. Нарязва се на средно големи кубчета и се нарежда в чист буркан, като между сиренцата се поставят листенца от предварително измитите пресни подправки.

За допълнителен вкус в буркана пускаме и малко чили на люспи. В буркана се налива зехтин до ниво, което да покрива сиренето. Бурканът се съхранява на хладно, най-добре в хладилник. След около пет дни маринованото сирене е готово за консумация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар