Пълнени гъби с бекон и кашкавал

АнабелАнабелКопирайтър276331
10/10/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо62
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват, а пънчетата им се махат. Във всяка гъбена чашка се поръсва с малко сол.

Беконът и синьото сирене се нарязват на малки кубчета, след което с тях се напълват гъбите.

Пълнените гъбите се нареждат в тавичка, покрита с хартия за печене и върху всяка от тях се настъргва кашкавал.

Слагат се във фурна и се запичат за около 15-20 минути на 190 градуса.

Готовите пълнени гъби с бекон и кашкавал може да поднесете с любимо вино по избор.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар