Таралежки с мас

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
206
494
189
37
5
07/10/2019
"И като разровихме из старите тефтери да знаете на какво попаднахме - на любимите си таралежки с мас "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 462
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свинска мас - 1 ч.ч.
  • яйца - 3 броя
  • захар - 7 с.л.
  • ванилия - 1 пакетче
  • орехови ядки - 1 ч.ч.
  • брашно
  • пудра захар
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме добре свинската мас със захарта, прибавяме един по един, жълтъците и един белтък, ванилията и продължаваме да бъркаме.

Добавяме брашното и замесваме меко тесто, от него оформяме малки топчета. Топчетата потапяме в разбития белтък и след това в ситно нарязаните орехи.

Подреждаме ги в намазнена тавичка и ги печем на 220 градуса за около 15-20 минути. След като се изпекат, ги поръсваме с пудра захар.

Когато се поохладят, готовите таралежки могат да бъдат поднесени!

Метален шприц с 13 диска за бисквитки и 8 айсинг приставки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален шприц с 13 диска за бисквитки и 8 айсинг приставки
31.25 лв.
Виж ››

С металния шприц в ръка никой няма да може да ви спре да сътворите най-красивата декорация за торти и сладки. Към шприца има различни приставки, събрани в удобна кутия. Един шприц - много възможности за украсяване!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар