Ягодово вино

25/06/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 658
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме ягодите и внимателно и почистваме. Изсипваме ги на дъното на дълбока кана, покриваме ги със захарта. Оставяме за 30 минути в хладилник.

Отгоре доливаме двата вида вино и прибираме за 1 нощ в хладилник.

Поднасяме във високи чаши с много лед. Наздраве!

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар