Пържени пилешки шишчета

Ани Шаварш
Ани Шаварш
Новак
25/06/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 120
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пилешки гърди - 500 г
  • бекон - 300 г
  • гъби - 250 - 300 г от буркан
  • яйца - 2 бр.
  • галета - 100 г
  • черен пипер
  • олио - за пържене
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме пилешкото месо и бекона на кубчета и ги овкусяваме с черен пипер и сол.

Нанизваме шишчета, като редуваме пилешко месо, гъби, бекон. /Можем да добавим зеленчуци по избор/.

Готовите шишчета потапяме последователно в разбитите яйца и галета и пържим до готовност в силно сгорещена мазнина.

Можем да гарнираме със салата.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар