Домашно приготвена подправка

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
657
2k
5k
357
3
15/09/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо560
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре всички продукти.

Почистваме пипера от семките и нарязваме на две.

Лука обелваме и него също на две.

Всичко това прекарваме през машинка за кайма.

Към готовата смес изсипваме солта и разбъркваме добре.

Пълним сместа в компотени буркани, а може и в по-малки.

Затваряме ги с капачки и прибираме за зимата.

Домашната подправка ползвам за всякакъв вид ястия, но най-много за приготвяне на супи.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар