Филе от сьомга на грил тиган

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
645
2k
5k
340
3
01/09/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо855
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • филе от сьомга - 500 г
  • соев сос - 2 с.л
  • зехтин - 1 с.л
  • лимони - 1/2 бр сока
  • черен пипер - пожелание
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме всички съставки и разбъркваме добре.

Почистваме филето сьомга от кожата и поставяме в марината за 30 минути.

Поставяме в хладилника.

Поставяме грил тигана на котлона и изчакваме да се загрее добре.

След като се загрее, поставяме филетата от сьомга, като ги държим 3-4 минути.

Обръщаме на другата страна и отново 3-4 минути.

Това време е напълно достатъчно за нашите филета от сьомга на грил тиган.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар