Желирани котлети

02/09/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо14
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във водата се сваряват котлетите и джоланът. Месото се изважда и се обезкостява. Бульонът се прецежда и се прибавят оцетът и солта.

Във формата за желиране се налива малко бульон. След като желира, отгоре се нареждат зеленчуци от туршия.

Отново се залива с бульон и се оставя да желира. Нарежда се месото и се оставя да желира с останалия бульон. Когато цялото ястие е добре желирано, може да се обърне в подходяща чиния за сервиране.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар