Печени охлюви с билки

19/06/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 900
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете доматите и отстранете семките. Нарежете ги на ситно, заедно чушката и целината.

Счукайте чесъна и го объркайте с маслото. Добавете по 1-2 щипки от подправките и оставете маслото да престои 10 минути за да усвои ароматите. Смесете го с нарязаните зеленчуци.

Офлювите се изваждат от черупките, почистват се и се попарват за кратко във вряща подсолена вода.

Попарените офлюви се слагат в плитка тава, отгоре се заливат с овкусеното с подправки и зеленчуци с масло и се пекат 10 минути на загрята до 200 градуса фурна.

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар