Печени охлюви с билки

Адриян ПавловАдриян ПавловНовак
19/06/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 718
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете доматите и отстранете семките. Нарежете ги на ситно, заедно чушката и целината.

Счукайте чесъна и го объркайте с маслото. Добавете по 1-2 щипки от подправките и оставете маслото да престои 10 минути за да усвои ароматите. Смесете го с нарязаните зеленчуци.

Офлювите се изваждат от черупките, почистват се и се попарват за кратко във вряща подсолена вода.

Попарените офлюви се слагат в плитка тава, отгоре се заливат с овкусеното с подправки и зеленчуци с масло и се пекат 10 минути на загрята до 200 градуса фурна.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар