Пъстра оризова салата

Василева
Василева
Новак
15/06/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 303
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина и запържете в него ориза докато стане прозрачен. Добавете 2 ч.ч. вода, сол и варете на умерен огън.

Когато се свари го сваляме от котлона и наръсваме със ситно нарязания магданоз.

Доматите и яйцата разрязваме на резени. Чушката нарязваме на ситно и я объркваме с майонезата и кашкавала. Смесваме ги с ориза.

Пoднасяме оризовата салата гарнирана с резени домати и яйца.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар