Патладжани с кашкавал на фурна

23/07/2019
"Патладжаните са създадени, за да бъдат приготвени точно така и изядени с много апетит "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 972
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте патладжаните, разрежете ги на две по дължина, посолете ги и ги оставете за 20 мин. да се отцедят.

Сложете ги в намазнена тава, залейте ги с олиото и ги оставете да се позапекат, след това насипете върху тях нарязаните на кубчета домати.

Преди патладжаните да са напълно готови, поставете върху всеки тънко парче кашкавал и ги върнете обратно във фурната.

Сервирайте топлите пълнени патладжани, поръсени със ситно нарязания магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар