Пилешка пържола А ла Рошел

10/07/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо222
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките пържоли от бутче се начуква внимателно и се запича на тиган.

Приготвя се смес от разбитите яйца, брашното, нарязаните на ситно гъби и настъргания кашкавал.

В тази смес се потапя месото. Така панираните пържоли се запържват в силно сгорещено олио.

Гарнира се със сос Тартар и се декорира с резени лимон и доматки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар