Начин на приготвяне
В дълбок тиган сгорещете маслото, сипете брашното и го бъркайте, докато стане златисто.
Свалете тигана от котлона и на тънка струйка налейте при брашното горещия бульон и бирата, след което върнете сместа на огъня.
Добавете горчицата и варете на слаб огън още 5 мин., докато сосът се сгъсти.
В друг тиган загрейте малко олио и изпържете накълцаното на тънки ивички месо заедно нарязания на полукръгчета лук, като бъркате постоянно.
След което ги прибавете към готовия сос, разбъркайте и гответе 15 мин. на слаб огън.
Отрежете капаче на хляба, с остър нож изрежете средата му, като оставите 1-2 см от стените му.
Изсипете рагуто в хляба, покрийте го с отрязаното капаче и го сложете за 10 мин. в предварително загрята на 170 градуса фурна.
Поднесете целия хляб, след което с лъжица разпределете рагуто по чиниите, а хляба нарежете на филийки.