Много лесна бисквитена торта

ГеновеваГеновева
Копирайтър
2521k1k3
Много лесна бисквитена торта
Снимка: Геновева
4 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
10
"Така се почва - правиш една лесна бисквитена торта, изяждаш я и после правиш втора, за да има и за останалите"

Необходими продукти

  • бисквити - 2 опаковки
  • прясно мляко - 1 л
  • захар - 130 г
  • пудинг - 1 бр. за бисквитена торта, Др. Йоткер
  • шоколадови топчета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме крема, като изсипваме пудинга от пакетчето в дълбока тенджера и към него прибавя захарта и студеното мляко.

Разбъркваме и поставяме на котлона. Разбъркваме постоянно, докато кремът започне да се сгъстява, след което варим 5 минути.

Към така приготвеният крем прибавяме бисквитите, като ги начупваме на половина. Объркваме добре и изсипваме сместа във форма с подвижен ринг.

Отгоре редим шоколадови топчетата и слагаме в хладилника за около 2 часа. След това махаме ринга на формата и нашата бисквитена торта е готова за консумиране. Да ви е сладко!

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: