Пикантни гювечета

04/07/2019
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене65 мин.
  • Общо90 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо238
  • Преглеждания за месеца102
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на хапки и се наръсва със сол, черен и червен пипер, ситно нарязан лук и магданоз.

Чушките се почистват от семената и се нарязват на кубчета. Омесват се с месото, горчицата и кимиона. Месото се оставя в хладилник за 5 часа.

Разпределя се в 4 гювечета, намазани обилно с маслото, и се слагат капачетата. Гювечетата се пекат 1 час в умерена фурна.

Изваждат се, във всяко се чуква по 1 яйце, наръсва се с кашкавал и се слага по 1 люта чушка.

Гювечетата се връщат във фурната да се допекат. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар