Маслени сладки с пълнеж

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
3631k1k8342
Маслени сладки с пълнеж
Снимка: Йозлям Кадирова
1 / 3
27/06/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
30
"Не казваме, че стават бързо и лесно, но уверяваме ви - заслужава си да ги опитате"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • пудра захар - 200 г
  • масло - 250 г
  • царевично нишесте - 100 г
  • какао - 3 с.л.
  • ванилия - 1 бр.
  • брашно
  • За пълнеж
  • бял шоколад - 200 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта и размекнатото (или разтопено масло на водна баня), добавете постепенно останалите продукти и брашно, докато се получи нелепнещо тесто.

Оформете топчета и с пръсти оформете вдлъбнатини, които да наподобяват сърца. Може да оформите сърцата и със специални формички за сладки.

Изпечете ги на 160 градуса до готовност или за около 15 минути.

Докато сладките изстиват, разтопете белия шоколад на водна баня с 1 с.л. масло, охладете леко и залейте вдлъбнатините готовите маслени сладки.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: