Пуешко с царевица

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
157
03/07/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо54
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото, лукът, чесънът и чушките се нарязват.

Нарязаните пуешки гърди се наръсват с червеният пипер и кимиона. Изпържват се в сгорещено олио и се изваждат.

Лукът и чесънът се запържват заедно с чушките. Към тях в мазнината се връща месото, дбавят се бульонът и доматите. Оставя се да кипне и се вари 10 минути.

Добавя се царевицата и се вари още 3 минути. Овкусява се със сол и черен пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар