Есенна зеленчукова салата на тиган

03/09/2019
"Есента идва елегантно, нежно, минаваме по слънчевия тротоар и хапваме с наслада есенна зеленчукова салата на тиган "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 544
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте патладжаните, нарежете ги на кръгчета, посолете ги, оставете ги за 1-2 часа, да се отцедят от горчивия сок, след което ги подсушете с кърпа и ги изпържете в сгорещените олио и масло.

Прибавете ситно нарязаните домати, предварително изпечените чушки, оформени на ивички, и накълцания чесън и задушете всичко на умерен огън за 5-6 мин.

Посолете салатата и след като се охлади, я пресипете в дълбока купа, украсете я с натрошено сирене и магданоз, напръскайте я с оцета и я поднесете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар