Индийски микс Гарам масала

20/06/2019
"Тайната на Индийската кухня е в подправките, а една от най-използваните може да си направите и сами по тази изпитана рецепта "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо173
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сух тиган запечете при непрекъснато бъркане зърната кардамон, кориандър и кимион.

След като изстинат, прибавете пръчицата канела, карамфилчетата, черния пипер, дафиновия лист и индийското орехче и смелете всичко в блендера.

Сместа съхранявайте в добре затворен стъклен буркан тази подправка от индийската кухня.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар