Лесна бобена салата с печени чушки

Емилия ЯнкуловаЕмилия ЯнкуловаНовак
11/09/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо74
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • боб - 1 консерва от 540 мл, варен
  • червени чушки - 1 бр.
  • жълти чушки - 1 бр.
  • лук - 1 малка глава, кромид
  • магданоз - 4 с.л. пресен
  • За заливката
  • зехтин - 2 с.л.
  • балсамов оцет - 2 с.л.
  • черен пипер - 1/3 ч.л, смлян
  • сол - 1/3 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В салатиера размесете измития с топла вода и отцеден боб, изпечените, обелени и ситно надробени чушки, нарязания на кубчета лук и накълцания магданоз.

Подправете със смесените балсамов оцет, зехтин, сол и черен пипер и оставете бобената салата да почива 30 мин., преди да я поднесете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар