Бъркани яйца с дроб в микровълнова

11/07/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене7 мин.
Общо22 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо68
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • лук - 1 глава
  • краве масло - 30 г
  • дроб - 300 г (черен, свински)
  • яйца - 4 бр.
  • домати - 2 бр.
  • магданоз - 2 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва и заедно с маслото се слага в микровълнова фурна, без да се похлупва, за 1 мин. при 600 Вт.

Подготвеният свински дроб се измива, подсушава се и се нарязва на малки парчета.

Прибавя се, похлупва се и се държи 2 мин. при 600 Вт.

Разбърква се добре.

Залива се с разбитите със сол и черен пипер яйца.

Държи се, без да се похлупва, 4 мин. при 600 Вт, като се разбърква няколко пъти.

Ястието се гарнира с нарязани домати и магданоз и се поднася с франзела или сварен ориз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар