Начин на приготвяне
Месото се измива добре, след това се подсушава. Почиства се от жилки и ципи, ако има такива. Нарязваме ги на малки пилешки пържолки.
В купа смесваме всички изброени по-горе подправки, като ги прибавяме на вкус - сол, черен и червен пипер, куркума, кимион, чубрица и малко мента, добавяме две супени лъжици олио и соев сос (внимавайте със солта, защото соевият сос съдържа голямо количество сол).
Нарязаните пилешки филенца прибавяме към микса от подправки и объркваме добре, оставя ги в хладилника, покрити с фолио за свежо съхранение, за около час.
След като пържолките са се мариновали, преминаваме към готвенето им. В тиган с незалепващо дъно поставяме филенцата, готвим 4 минути от едната страна и 2 от другата страна. Чудесни са за вечеря, добавка към салата или нарязани върху сандвич.