Начин на приготвяне
Нарежете пилешкото месо на хапки и го овкусете със сол.
Измийте добре портокала и мандарината и с помощта на белачка за картофи изрежете ивици от кората им.
Изстискайте добре плодовете и прибавете към сока им лимоновия сок и соевия сос.
Разбийте белтъците в купа с царевичното нишесте.
Оваляйте хапките в сместа и ги сложете да се пържат в сгорещена мазнина.
Извадете ги върху домакинска хартия, за да попие излишната мазнина от тях.
Оставете съвсем малко мазнина в тигана от пърженето и добавете в него цитрусовите корички.
Щом леко променят цвета си, налейте смесения плодов сок със соевия сос.
Добавете пилешките хапки след няколко минути.
Бъркайте ги периодично, докато сосът се сгъсти достатъчно.
Цитрусовите пилешки филенца са много вкусни.
Добър апетит!