Туршия от камби с карфиол и грозде

Емилия ЯнкуловаЕмилия ЯнкуловаНовак
20/05/2019
Приготвяне200 мин.
Готвене5 мин.
Общо205 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 029
  • Преглеждания за месеца220
  • Преглеждания за седмицата67
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете еднакви камби с правилна форма, с тънко ножче им изрежете малки капачета и ги почистете от семето.

Напълнете всяка камба със смес от ситно нарязани листа целина и магданоз, 1 розичка карфиол и няколко зърна грозде.

Наредете внимателно камбите в буркани с отвора нагоре, като между тях сложите нарязаните на тънки резенчета моркови, глави целина и хрян.

Залейте зеленчуците с преварена саламура, приготвена в съотношение 1 л оцет, 1 л вода и 120 г сол, притиснете ги с дъсчици, затворете бурканите и ги съхранявайте на студено.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар