Доматена супа с фиде и яйце

15/05/2019
Марио Николов
отМарио НиколовНовак338
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо27
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В 1 л кипяща вода се слагат солта, олиото и нарязаният лук.

Доматите се нарязват ситно и след няколко минути се прибавят заедно с фидето и с чубрицата (за предпочитане клонче, което накрая се изважда).

Разбърква се и се оставя да ври 15 – 20 минути, за да се свари фидето.

Слага се магданозът и супата се сваля от огъня.

Яйцето се разбърква с вилица в дълбока чиния и се прибавя бульон от супата, докато се напълни чинията, като се бърка непрекъснато.

След това застройката се налива бавно в тенджерата, като непрекъснато се бърка.

Супата може да се приготви и без застройка.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар