Доматена супа с фиде и яйце

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
789
93
15/05/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо297
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В 1 л кипяща вода се слагат солта, олиото и нарязаният лук.

Доматите се нарязват ситно и след няколко минути се прибавят заедно с фидето и с чубрицата (за предпочитане клонче, което накрая се изважда).

Разбърква се и се оставя да ври 15 – 20 минути, за да се свари фидето.

Слага се магданозът и супата се сваля от огъня.

Яйцето се разбърква с вилица в дълбока чиния и се прибавя бульон от супата, докато се напълни чинията, като се бърка непрекъснато.

След това застройката се налива бавно в тенджерата, като непрекъснато се бърка.

Супата може да се приготви и без застройка.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар