Пурички с яйце и сирене

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
397
1k
795
245
4
08/05/2019
"Хапваш и не можеш да спреш, хапваш и не можеш да спреш - това е положението "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции14
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 142
  • Преглеждания за месеца374
  • Преглеждания за седмицата60
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се натрошава сиренето и добавяме едно яйце, всичко се разбърква добре с вилица. Взема се една кора, поръсваме с малко олио, и с четка се разнася по цялата кора.

После се прегъва на две през средата и отново леко се намазва с олио. В долната част по дължина се слага малко плънка от яйчената смес и навиваме на тънко рулце.

Нареждаме баничките в тава, върху хартия за печене. Така се оформят всички кори за баница, срязваме през средата на две половини и отгоре отново намазване с олио. Печем в загрята фурна на 180 градуса до златисто около 20 минути.

Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
51.99 лв.
Виж ››

За да готвите с песен на уста, се нуждаете от алуминиева тава. И то не каква да е - кръгла тава с незалепващо покритие, с която готвенето ще се превърне в революционно откритие! Забавлявайте, докато създавате кулинарни шедьоври лесно и удобно.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар