Пурички с яйце и сирене

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
427
1k
894
275
5
08/05/2019
"Хапваш и не можеш да спреш, хапваш и не можеш да спреш - това е положението"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции14
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 176
  • Преглеждания за месеца647
  • Преглеждания за седмицата468
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се натрошава сиренето и добавяме едно яйце, всичко се разбърква добре с вилица. Взема се една кора, поръсваме с малко олио, и с четка се разнася по цялата кора.

После се прегъва на две през средата и отново леко се намазва с олио. В долната част по дължина се слага малко плънка от яйчената смес и навиваме на тънко рулце.

Нареждаме баничките в тава, върху хартия за печене. Така се оформят всички кори за баница, срязваме през средата на две половини и отгоре отново намазване с олио. Печем в загрята фурна на 180 градуса до златисто около 20 минути.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар