Кръчмарско кюфте

БоркоБоркоНовак
04/08/2009
"Тайната на вкусното кръчмарско кюфте не е в рецептата, а в компанията, в която го консумирате!"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо23 101
  • Преглеждания за месеца183
  • Преглеждания за седмицата33
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите, измийте ги, нарежете ги на ситно и ги задушете в маслото с малко сол и черен пипер.

Объркайте двата вида кайма заедно с нарязания на ситно лук и с подправките. Прибавете 2 - 3 с. л. топла вода, за да стане по - пухкава.

Оформете 5 питки, като в средата на всяка сложете по 1 с. л. от гъбите и по няколко кубчета кашкавал.

Затворете отвора с кайма, приплескайте кюфтетата и ги изпечете на силна скара.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Супер рецепта!
Супер рецепта!
14.12.2010 19:17
Супер рецепта е и тази.

Поздрави.
1
1