Бистра супа топчета със свинска кайма, ориз и фиде

04/05/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо295
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесваме си каймата, като прибавяме полусвареният ориз, черен пипер, кимиона, чубрицата, солта и яйцето.

След като сме омесили добре каймата, от нея оформяме малки топченца.

Предварително сме сложили бульона да заври и след като е вече заврял, пускаме малките топчета.

Нарязваме си лука и го задушаваме в олиото.

Към супата прибавяме и задушения лук.

Оставяме така да ври за около 30 минути, след което си прибавяме и фидето, черния пипер и пикантината.

Готвим докато фидето е готово.

Поднасяме супата топчета топла, поръсена със ситно нарязания магданоз.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар