Яйца, боядисани с люспи лук

Йозлям КадироваЙозлям КадироваКопирайтър23837612
29/04/2019
Приготвяне2 мин.
Готвене20 мин.
Общо22 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо30
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • яйца - 6 бр.
  • лук - обелките от 1 кг жълт лук
  • оцет - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се измиват и се подсушават.

Подготвените яйца се подреждат в тенджера заедно с люспите от лук. Заливат се с топла вода и се добавя оцетът.

Оставят се да кипнат и се варят на слаб котлон за 20 минути.

Получава се много приятен цвят на старо злато с оттенъци на зелено и червено.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар