Яйца, боядисани с люспи лук

29/04/2019
Йозлям Кадирова
отЙозлям КадироваКопирайтър18431592
  • Приготвяне2 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо22 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо24
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • яйца - 6 бр.
  • лук - обелките от 1 кг жълт лук
  • оцет - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се измиват и се подсушават.

Подготвените яйца се подреждат в тенджера заедно с люспите от лук. Заливат се с топла вода и се добавя оцетът.

Оставят се да кипнат и се варят на слаб котлон за 20 минути.

Получава се много приятен цвят на старо злато с оттенъци на зелено и червено.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар