Яйца, боядисани с червено вино

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
297
44
67
2
28/04/2019
Приготвяне2 мин.
Готвене20 мин.
Общо22 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо51
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Червеното вино се изсипва в тенджера, в която се добавя оцетът.

Яйцата се пускат внимателно във водата (за по-ефектни яйца, можете да поставите върху тях хоризонтални и вертикални тънки ластичета).

Оставят се бавно да кипнат и се варят на тих огън за 20 минути.

Внимателно се изваждат и се оставят да изстинат, а ако са с ластичета - премахнете ги, след като са изстинали.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар