Начин на приготвяне
Почистват се крилата от заострения край. Заливат се с вода и варим 20 минути. Водата се изхвърля, там са отделени всички вредни вещества от пилешкото месо.
В купа се заливат със соев сос и оставяме за кратко. Картофите се обелват и срязват на две половини. Всяка се нарязва на парчета.
Сваряват се за 8 минути до полуготвност и отцеждаме добре. Сипват се в тава, поръсваме с вегета и риган. В купа се смесват майонеза, 3 с.л. соев сос, 1 ч.л. горчица, 2 с.л. лимонов сок и се разбърква.
Върху картофите се нареждат пилешките крилца и ги намазваме с лъжица от майонезената смес. Поръсваме с парченца топено сирене. Сипваме и 8-10 с.л. от водата, в която са се варили.
Печем в загрята фурна на 180 градуса до златисто около 30-40 минути. Сервираме с варени броколи. Вкусотия!