Печена скумрия на фурна под фолио

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1192
60
1124
15
13/04/2019
"Лесна за приготвяне и с гарантиран вкусен резултат - опитайте нашата печена скумрия "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 990
  • Преглеждания за месеца128
  • Преглеждания за седмицата45
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете, измийте и подсушете рибата. Отделно почистете лука и моркова, нарежете лука на тънки филийки (полумесеци), а моркова настържете на едро ренде.

Смесете маслото с горчицата, с част от него намажете дъното на тавата. Смесете нарязаните морков и лук и ги разпределете равномерно на дъното на тавата.

Посолете и поръсете рибата с готовата подправка за нея и я подредете върху канапето от зеленчук. Върху нея разпределете останалата смес от маслото и нарязания на тънки филийки лимон.

Завийте тавата с алуминиево фолио и я поставете в предварително нагрята на 200 градуса фурна, печете за около 40 минути, като през последните 15 минути премахнете фолиото от печената риба.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар