Печена скумрия на фурна под фолио

Мария СимоваМария Симова
Копирайтър
163
833
3k
172
2
13/04/2019
"Лесна за приготвяне и с гарантиран вкусен резултат - опитайте нашата печена скумрия "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 420
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Почистете, измийте и подсушете рибата. Отделно почистете лука и моркова, нарежете лука на тънки филийки (полумесеци), а моркова настържете на едро ренде.

Смесете маслото с горчицата, с част от него намажете дъното на тавата. Смесете нарязаните морков и лук и ги разпределете равномерно на дъното на тавата.

Посолете и поръсете рибата с готовата подправка за нея и я подредете върху канапето от зеленчук. Върху нея разпределете останалата смес от маслото и нарязания на тънки филийки лимон.

Завийте тавата с алуминиево фолио и я поставете в предварително нагрята на 200 градуса фурна, печете за около 40 минути, като през последните 15 минути премахнете фолиото от печената риба.

Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
51.99 лв.
Виж ››

За да готвите с песен на уста, се нуждаете от алуминиева тава. И то не каква да е - кръгла тава с незалепващо покритие, с която готвенето ще се превърне в революционно откритие! Забавлявайте, докато създавате кулинарни шедьоври лесно и удобно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар