Скумрия на грил тиган

01/04/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо419
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразена скумрия се почиства от вътрешности, перки, глава и се измива добре.

Отцежда се и намазваме с олио, сол и подправките. Оставя се покрита с фолио за час.

Загрява се грил тиган, намазан с мазнина печем рибата от двете страни до зачервяване.

Сервираме нашата печена скумрия с резен лимон и зелена салата. Лесно и много вкусно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар