Скумрия на грил тиган

01/04/2019
ВИОЛЕТА МАТЕВА
отВИОЛЕТА МАТЕВАЕксперт39051694
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо260
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразена скумрия се почиства от вътрешности, перки, глава и се измива добре.

Отцежда се и намазваме с олио, сол и подправките. Оставя се покрита с фолио за час.

Загрява се грил тиган, намазан с мазнина печем рибата от двете страни до зачервяване.

Сервираме нашата печена скумрия с резен лимон и зелена салата. Лесно и много вкусно! [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар