Друсан кебап на Вики

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
387
297
06/10/2012
"Основно кулинарно правило Колкото по-силно друсате кебапа, толкова по-вкусен ще стане!"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 153
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате свинското на кубчета и запържвате в сгорещено олио. След около 2-3 минути намалете котлона, така че месото да се задушава в собствения си сос.

След като изври водата и месото остане само на мазнина добавете лука нарязан на полумесеци и бъркайте за да не загори. Добавете солта и подправките.

Объркайте добре. Поднесете друсания кебап с гарнитура от топка ориз.

Рейтинг

5 5
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар