Сладкиш с ябълки

МарияМария
Новак
301
21
8
16/04/2013
"Истинските сладкари приготвят невероятни десерти с малко продукти - този ябълков сладкиш е доказателство за това "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 809
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете ябълките и ги нарежете на парченца. Сварете ги в малко вода до омекване, претрийте ги през гевгир и ги сипете на дъното на намазнена и набрашнена тава.

Разбийте 1-2 яйца със захарта и при непрекъснато разбиване добавете разтопено масло, а след това и брашното. Залейте с тестото ябълките в тавата.

Сложете сладкиша с ябълки да се пече за 15-20 минути в умерена фурна. Поднесете го охладен с плодовия сироп.

Голяма тефлонова форма за сладкиши 35 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Голяма тефлонова форма за сладкиши 35 см
6.00 лв.
Виж ››

Универсална, удобна и много качествено тефлонова форма за кекс - любима на всички домакини

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар