Нисковъглехидратен хляб с риган

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
427
1k
893
249
5
20/03/2019
"Ако спазвате диета или просто искате да намалите въгрехидратите тази рецепта е точно за вас"
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 605
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата с малко сол. Добавя се оризово брашно, след него брашното от ленено семе, риган и бакпулвер.

С вилица се разбърква добре и сипваме в правоъгълна тавичка (с размер 20х11 см). Отгоре се поръсва със семена.

Печем нашия диетичен хляб в загрята фурна на 180 градуса 20-30 минути, докато клечка, забита в тестото, не излезе суха.

Изважда се, охлажда се върху решетка, нарязва се, И хапваме с прясно сиренце, поръсено със зехтин и щипка червен пипер. Вкусотия!

Цветен кухненски нож за хляб и тестени изделия
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Цветен кухненски нож за хляб и тестени изделия
4.22 лв.
Виж ››

За хляба и тестените изделия ви трябва специален нож, препоръчваме ви този цветен кухненски нож, който ще улесни живота ви.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар