Начин на приготвяне
Смесете кайма за кюфтета с подправките, галетата и филийката хляб, също и 1 наситнена глава лук.
Оформете малки кюфтенца.
Нарежете лука на полумесеци, а картофите минете през машинка за рязане на картофи.
Изрежете хартия за печене. Най-удобно ми беше, когато си ги изрязах във формата на сърце, но се получава страшно лесно с голямо парче, което след като сме сложили продуктите, зашиваме.
Наредете от едната страна няколко парти кюфтенца, картофки и лук. Количеството им зависи изцяло от вашия вкус и големината на хартията за печене.
Полейте леко със зехтин и затворете добре хартията. Така се процедира с всички продукти.
Ако използваме голямо парче хартия за печене - можете директно да нарежете продуктите вътре.
Най-накрая намажете хартията за печене и отгоре със зехтин или олио и изпечете на 200 градуса за 30-тина минути.