Бъркани яйца с печурки и салам

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
09/03/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо72
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Печурките се измиват и нарязват на ивички. Сваряват се в подсолена вода, след което се отцеждат и запържват в маслото.

Добавят се яйцата и телешки салам.

Подправят се продуктите с черния пипер и се отместват от котлона.

Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
18.50 лв.
Виж ››

Кухненските съдове с керамично покритие са любими на всяка домакиня, ето защо в кухнята има поне един тиган с такова. Алуминиевият тиган с керамично покритие дава възможност за здравословно готвене с по-малко мазнина, запазва вкуса и аромата на храната, има незалепващо покритие и се предлага в сладък зелен цвят. Все причини да го обикнете от пръв поглед.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар