Панирани червени пиперки с домати

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
792
122
10/03/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо126
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържени Чушки

Начин на приготвяне

Пиперките се опичат, обелват се и се почистват от семето, като се разрязват по дължината от едната страна.

Посоляват се и се панират в брашно, разбито яйце накрая галета.

Изпържват се в половината от растителното масло, силно сгорещено.

Прибавя се останалото растително масло и в него се пържат чесънът, стрит или дребно нарязан, и магданоз.

Пържените чушки се разпределят на порции, а отстрани се слага от доматите. Всичко се залива с чеснов сос.

Алуминиев тиган с незалепващо покритие 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с незалепващо покритие 24 см
24.99 лв.
Виж ››

Смело хванете в ръце алуминиевия тиган и сложете начало на готвенето с песен на уста! Тиганът е с незалепващо покритие, термоизолираща дръжка и страхотен цвят, който отива на всеки кухненски интериор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар