Панирани червени пиперки с домати

10/03/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо113
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пиперките се опичат, обелват се и се почистват от семето, като се разрязват по дължината от едната страна.

Посоляват се и се панират в брашно, разбито яйце накрая галета.

Изпържват се в половината от растителното масло, силно сгорещено.

Прибавя се останалото растително масло и в него се пържат чесънът, стрит или дребно нарязан, и магданоз.

Пържените чушки се разпределят на порции, а отстрани се слага от доматите. Всичко се залива с чеснов сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар