Пържен кромид лук

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
767
93
23/01/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо517
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелените глави лук се нарязват.

Разделят се и се пържат в силно сгорещеното растително масло до златист цвят.

Отцеждат се от мазнината и се посоляват.

Наръсваме готовия пържен лук с магданоз. Поднасяме като гарнитура за кюфтета.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар