Здравословни бисквити за диабетици

Йозлям КадироваЙозлям КадироваПомощник Готвач10478602
08/01/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции30
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо712
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • яйца - 1 брой
  • подсладител - 2 1/2 с.л., течен
  • бадемово брашно - 1/2 ч.ч. (или лимецово брашно)
  • царевично брашно - 1/2 ч.ч.
  • оризово брашно - 1 ч.ч.
  • какао - 1 с.л. био
  • сода бикарбонат - 1 ч.л.
  • масло - 1/2 ч.ч.
  • бадемово масло - за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете трите вида брашно и содата, разбъркайте и добавете и течните съставки, като след всяка добавена разбърквате с шпатулка или размесвате с ръце.

Омесете за няколко минути, докато се получи еластично тесто. При нужда добавете още от царевичното брашно.

Оставете за 15 минути в хладилник да си отпочине.

Оформете топчици с големината на голям орех и леко ги сплескайте. Процедирайте така, докато не остане неоформено тесто.

Намажете бисквитите с бадемовото масло.

Изпечете сладките на предварително загрята на 170 градуса фурна до готовност (около 15 минути).

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар