Паста с чери домати, моцарела и каперси (Рasta alla checca)

05/01/2019
Анабел
отАнабелКопирайтър229222
  • Приготвяне5 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо20 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо89
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата е без значение от вида, но все пак за предпочитане е да е от по-едър вид, а не дребна.

Поставя се в тенджера подсолена вода и се вари според описанието на опаковката.

Сварената паста се отцежда и поставя в купа.

Чери доматчетата се измиват и срязват на две, след което се слагат при пастата в купа. Към тях се прибавят отцедените топчета моцарела и мариновани каперси.

Босилекът и риганът се измиват, нарязват на дребно и също се слагат в купата. Всичко се разбърква.

Пастата се овкусява със сол, прясно смлян черен пипер и две супени лъжици зехтин.

Следва отново разбъркване.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар