Пилешко филе с пресен лук и сметана

Тони
Тони
Новак
13/01/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 279
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото филе на малки парчета, гъбите на ивички, връзката лук на ситно, подправете със солта и черния /бял/ пипер.

Поставете продуктите в тавичка, като ги залеете с олиото, виното и пилешкия бульон.

Оставете ястието да се пече в предварително загрята фурна на 220 градуса 15 минути, след което добавете сметаната, към която сте добавили настъргания кашкавал и печете още 5-7 минути запеканката.

Поднесете пилешкото филе с пресен лук и сметана.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Нали
Нали
15.01.2020 14:56
Довечера в менюто е тази рецепта.
0
0
Елизабет Христова
Малко я промених, но се получи добре. Забравих бульона, понеже винаги забравям по нещо. Но пък сложих топено и пушено сирене и малко кис.краставички. Първо запържих пилето и гъбките, лука и останалите продукти, всичко в тавата, залято със сметана и кашкавал и запеких във фурната и воаля. Да ви е вкусничко!
0
0