ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Руладини»Пълнени руладини от свинско месо

Пълнени руладини от свинско месо

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k724
Пълнени руладини от свинско месо1 / 2
17/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2
"Да ви кажем ли каква е плънката или да ни оставим да се облизвате и да се опитвате да познаете по аромата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвеното свинско бон филе се разрязва надлъжно по влакната на месото на две тънки пържоли. Те се начукват възможно най-тънко.

Беконът се нарязва на ивици, а краставичките - на четвъртинки по дължина.

Във всяко свинско филе се подрежда плънка от бекон, краставички и топено сирене. Плънката се подправя със сол и черен пипер. Филето се навива на руло.

Панира се първо в брашното, после в яйцето. Пържи се в силно нагорещено олио до златисто.

Готовите Руладини се сервират цели или се нарязват диагонално.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: