Бочек (полски специалитет)

23/01/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо575
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте парчето месо, посолете го, натрийте го със солта и майорана и го оставете да престои една нощ в хладилника.

Навийте начуканото месо на руло, завържете с конец, намажете леко с мас и печете във фурната, без да добавяте вода, докато се зачерви.

Добавете малко топла вода, покрийте с фолио и печете месото до омекване.

Десетина минути преди свинското руло да стане готово, в образувалия се сос сипете ситно нарязания лук.

Поднесете Бочек топъл като основно ястие, но още по-вкусен е студен, нарязан на тънки филийки като колбас.

*Количеството на продуктите се определя според количеството месо

Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
Приготвяй си тази рецепта в:
Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
38.00 лв.
Виж ››

Кръгла алуминиева тава, в която може да приготвите всичко, до което кулинарното ви вдъхновение се простира. С незалепващо покритие и удобни дръжки тя позволява лесно пренасяне, съхранение и готвене. Алуминиева тава, която е необходимост във всяка кухня!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар