1 / 2
20/02/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
"Мезе, предястие, ордьовър - тази вкусотия може перфектно да влезе в ролята и на трите и се приготвя за минути"
- риба - 1 бр. студено пушена, средно голяма
- лук - 1 глава, голяма
- лимони - 1 бр.
- яйца - 4 бр. твърдо сварени
- мляко - 1 к.ч. прясно
- хляб - 2 филии, бял
* мерки и количестваНачин на приготвяне
Смелете почистената от главата, кожата и костите риба заедно с обелените и нарязани яйца, накиснатия в млякото и изстискан хляб и наситнения лук.
Сипете сока от лимона, разбъркайте добре и сервирайте мезето Форшмак като студено предястие.