Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Пълнено авокадо опашка от рак

Пълнено авокадо опашка от рак

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k636
Пълнено авокадо опашка от рак2 / 2
23/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • авокадо - 1 бр.
  • опашки от раци - 50 г
  • зехтин - 30 мл
  • лимони - ½ бр.
  • копър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрязаното на половина авокадо се издълбава и вътрешността се нарязва на малки кубчета.

Смесва се с опашките от раци, солта, зехтина, изцедения лимонов сок и нарязаният на ситно копър.

С тази получена смес се пълни издълбаната кора на авокадото. Страхотно предястие.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: