Супа Калабрези

Супа Калабрези2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • кайма - 250 г
  • лук - 3 стръка праз
  • лук - 1 глава кромид
  • олио - 3 с.л.
  • доматен сок - 1 ч.ч.
  • яйца - 3 бр.
  • магданоз - ¼ връзка
  • вегета - на вкус
  • червен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сипете олиото, каймата и малко вода и бъркайте с дървена лъжица, докато каймата стане на трохи.

Прибавете нарязания на кръгчета праз, червения пипер, вегетата, доматения сок и вода и когато сместа заври, добавете кръгчета от кромид лук.

Оставете супата да ври на тих огън 20 мин. и когато е готова, я махнете от котлона.

В горещата доматена супа сипете разбитите яйца, за да се пресекат и поръсете със ситно нарязания магданоз.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: