Печена цикория с лимон

МарияМария
Новак
301
21
8
19/03/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 475
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете цикориите и ги поставете в тавичка за печене, намазана с олио. Предварително накиснете стафидите в студена вода за около час. Посолете, поръсете с щипка захар и овкусете с лимонов сок. Добавете стафидите. Покрийте с фолио или пергаментова хартия, намазана с олио и печете до омекване. В процеса на печене може да се добави вода.

Бамбукова дъска за сервиране със слюда - 21 см
Страхотен аксесоар за поднасяне:
Бамбукова дъска за сервиране със слюда - 21 см
13.50 лв.
10.99 лв.
Виж ››

Красива и елегантна бамбукова дъска за рязане и сервиране. Изработена от качествен бамбук, със слюда в единия край, тази дъска за рязане е вашето решение за страхотно първо впечатление. Създава удобство в кухнята и се поддържа лесно. Ако търсите дъска за впечатляваща презентация, вече я намерихте.

Рейтинг

5 2
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар